Školení společnosti CORMEN
Součástí areálu společnosti CORMEN s.r.o. je také školicí středisko kde pořádáme pro zaměstnance úklidových firem i facility managery školení o profesionální údržbě povrchů, jejich ochraně (před předčasným opotřebením) a metodách, jakými obou cílů efektivně dosáhnout.
Program školení je v souladu s certifikací Hospodářské komory a navazuje na informace, které jsou pro takovou certifikaci nezbytné.
Školicí středisko pojme až 24 účastníků při nejpoužívanějším uspořádání "škola". Je vybaveno pro praktickou ukázku všech metod úklidu a sanitace, včetně pěnování. V rámci školicího střediska si můžete vyzkoušet úklid různých druhů podlahových krytin a naši odborní poradci Vám vysvětlí rozdíly a doporučí správnou metodu i vybavení.
Vyberte si ze širokého programu školení vhodné téma i termín, nebo se přihlaste na některý termín CORMEN academy. Další školení pro Vás připravujeme:
Školení: Lesk a vůně, aneb dlažbou úklid nekončí 19. 11. 2025
Základním procesním standardem každého úklidu je postupovat odshora - dolů a tudíž je dlažba poslední povrch, který se v místnosti uklízí. Doopravdy tím však úklid nekončí a ani naše školení.
Termín: | 19. 11. 2025 |
Čas: | 9:00 - 14:30 |
Místo: | školicí středisko CORMEN s.r.o., Průmyslová 1420, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem |
9:00 - 11:30 CLEAMEN, KRYSTAL (Magdaléna Prokešová)
11:30 - 12:00 Coffee break
12:00 - 13:30 Druhy dlažeb, impregnace (Ing. Miroslav Levora)
13:30 - 13:45 Coffee break
13:45 - 14:30 Novinky, ECO produkty, PERFUME ZONE (Magdaléna Prokešová)
Ve středu "devatenáctého" probereme produkty CLEAMEN a KRYSTAL z pohledu jejich největšího potenciálu a jak jej využít ve vlastní prospěch v podobě menšího úsilí pro dosažení skvělého výsledku.
Po přestávce pohovoří Ing. Miroslav Levora o různých druzích dlažby, jejich vlastnostech i o výhodách a účinku impregnace. Jeho letité zkušenosti z praxe u předního výrobce dlažeb jsou zárukou skutečně velkého informačního zážitku.
A jak jsme slíbili v úvodu: přestože je podlaha poslední povrch, který se v místnosti uklízí, dlažbou takový úklid zcela nekončí a stejně tak toto školení. V obou případech jsou na řadě osvěžovače vzduchu a produktová značka PERFUME ZONE inspirovaná světovými vzdušnými proudy má rozhodně co nabídnout. Poznáte, který druh větru ve skutečnosti neexistuje?
Změna programu vyhrazena.
Školení: Nový svěží vítr 4. 11. 2025 - kapacita naplněna
Podíváme se na nové osvěžovače vzduchu CLEAMEN PERFUME ZONE - co se změnilo a na co se dá spolehnout.
Odpovíme na tolik omílanou otázku: Jak je to s ekologickými čističi?
Obecně probereme i nové poznatky v profesionálním úklidu jako takovém.
Prádelenství je obor s řadou specifik, ovšem zde skvěle platí zlaté pravidlo, že nic není těžké, když víte jak. Dozvíte se o možnostech čerpadel, jejich dálkovému sledování a nastavení a úsporách, které mohou prádelnám přinést.
Změna programu vyhrazena.
Školení: Od základů po strop 12. 9. 2025 - kapacita naplněna
Kompletní příručka každého úklidového pracovníka.
Termín: | 12. 9. 2025 |
Čas: | 9:00 - 15:00 |
Místo: | Bystřice nad Pernštejnem, Průmyslová 1420, kapacita: max. 50 osob. |
Kompletní školení od úplných základů úklidu až po strop toho, co se za jedno školení dá zvládnout. Každá úklidová firma si přijde na své. Probereme všechna tato témata:
- základy úklidu, pH, barevný úklid, povrchy, CLEAMEN
- novinky v sortimentu
- dávkovače TEAM a GROUP (snadné a rychlé doplňování mýdel v provozech)
- postavební úklidy
- dezinfekce
Školí:
Petr Chudomel, výkonný ředitel pro obchod
Ing. Miroslav Kučera, externí školitel
Změna programu vyhrazena.
Školení: Lesk jako blesk z čistého nebe - kapacita naplněna
V úvodu Vám Hanka Pšeničková ukáže a vysvětlí použití našich výrobků na konkrétních obchodních případech. Dozvíte se jak pracovat se zákazníkem, jak probíhá schůzka u koncových spotřebitelů společně s našimi odborníky a to od první návštěvy až po sestavení hygienického plánu. Nenechte si ujít produktové školení, tak trochu jinak, než jsme na něj zvyklí.
Před obědem Vám Miloš Klimeš vysvětlí jak důležité a zároveň jak jednoduché může být, udržet dokonalou čistotu v gastronomických provozech. Zná dokonale každou dílčí část restaurace, hotelu nebo veřejné jídelny a to od vchodu až po nejhlubší zázemí kuchyně a skladu potravin a prozradí Vám, jak zvládnout úklid v tak rozmanité provozovně.
V závěru Vám Barča Pličková představí nejnovější společné výsledky naší vývojové laboratoře a oddělení vývoje obalů. S tím, co jsme mohli přes léto sledovat, je rozhodně na co se těšit.
Změna programu vyhrazena.