Školení společnosti CORMEN
Součástí areálu společnosti CORMEN s.r.o. je také školicí středisko kde pořádáme pro zaměstnance úklidových firem i facility managery školení o profesionální údržbě povrchů, jejich ochraně (před předčasným opotřebením) a metodách, jakými obou cílů efektivně dosáhnout.
Program školení je v souladu s certifikací Hospodářské komory a navazuje na informace, které jsou pro takovou certifikaci nezbytné.
Školicí středisko pojme až 24 účastníků při nejpoužívanějším uspořádání "škola". Je vybaveno pro praktickou ukázku všech metod úklidu a sanitace, včetně pěnování. V rámci školicího střediska si můžete vyzkoušet úklid různých druhů podlahových krytin a naši odborní poradci Vám vysvětlí rozdíly a doporučí správnou metodu i vybavení.
Vyberte si ze širokého programu školení vhodné téma i termín, nebo se přihlaste na některý termín CORMEN academy. Další školení pro Vás připravujeme:
Školení: Od základů po strop 12. 9. 2025
Kompletní příručka každého úklidového pracovníka.
Termín: | 12. 9. 2025 |
Čas: | 9:00 - 15:00 |
Místo: | Bystřice nad Pernštejnem, Průmyslová 1420, kapacita: max. 50 osob. |
Kompletní školení od úplných základů úklidu až po strop toho, co se za jedno školení dá zvládnout. Každá úklidová firma si přijde na své. Probereme všechna tato témata:
- základy úklidu, pH, barevný úklid, povrchy, CLEAMEN
- novinky v sortimentu
- dávkovače TEAM a GROUP (snadné a rychlé doplňování mýdel v provozech)
- postavební úklidy
- dezinfekce
Školí:
Petr Chudomel, výkonný ředitel pro obchod
Ing. Miroslav Kučera, externí školitel
Změna programu vyhrazena.
Na školení se přihlašujte zde:
Školení: Lesk jako blesk z čistého nebe - kapacita naplněna
Na úterý 4. 11. připravujeme další školení. Jakmile budeme mít připraveny všechny podrobnosti, najdete je zde.
V úvodu Vám Hanka Pšeničková ukáže a vysvětlí použití našich výrobků na konkrétních obchodních případech. Dozvíte se jak pracovat se zákazníkem, jak probíhá schůzka u koncových spotřebitelů společně s našimi odborníky a to od první návštěvy až po sestavení hygienického plánu. Nenechte si ujít produktové školení, tak trochu jinak, než jsme na něj zvyklí.
Před obědem Vám Miloš Klimeš vysvětlí jak důležité a zároveň jak jednoduché může být, udržet dokonalou čistotu v gastronomických provozech. Zná dokonale každou dílčí část restaurace, hotelu nebo veřejné jídelny a to od vchodu až po nejhlubší zázemí kuchyně a skladu potravin a prozradí Vám, jak zvládnout úklid v tak rozmanité provozovně.
V závěru Vám Barča Pličková představí nejnovější společné výsledky naší vývojové laboratoře a oddělení vývoje obalů. S tím, co jsme mohli přes léto sledovat, je rozhodně na co se těšit.
Změna programu vyhrazena.