Segmenty
- Skladovací a logistická centra
- Restaurace, bary
- Obchodní centra
- Průmyslové podniky
- Školní zařízení
- Hromadné stravování
- Hotely a ubytovací zařízení
- Ústavy sociální péče
- Veřejné budovy
- Zdravotnické zařízení
- Wellness
- Potravinářství
Podlaha
Podlaha v jídelně logistického centra bude patřit k větším plochám, ale nachází se na ní mnoho nábytku. Pro úklidový mycí stroj to znamená více překážek a je lepší použít úklidový vozík a mop.
Nařeďte do modrého vědra úklidového vozíku některý z níže uvedených přípravků a podlahu pečlivě umyjte mikrovláknovým mopem. Nezapomeňte často vymývat mop a přiměřeně ždímat do červeného vědra.
Seřadit dle :

MAGDALÉNA PROKEŠOVÁ
Odborná poradkyně divize CLEANING

MILOŠ KLIMEŠ
Odborný garant pro GASTRO v Česku i na Slovensku
Novinky e-mailem
Nechte si zasílat informace o našich produktech.
Zeptejte se
+420 565 400 303